Το όραμά μας
Ένας θεσμός που δε θα περιορίζεται μόνο στη χώρα μας, αλλά θα κατέχει ηγετική θέση στο διεθνή χώρο με την κάθε επιστημονική υπηρεσία που προσφέρουμε, αλλά και την ποιότητα των προϊόντων μας.

Η αποστολή μας
Ορθολογική χρήση των πηγών και των πρώτων υλών, μείωση των απωλειών, αύξηση της αποτελεσματικότητας, μείωση του κόστους παραγωγής. Παροχή ποιοτικών προϊόντων στους πελάτες μας κατευθυνόμενη από αρχές, οργανωμένη και συστηματική εργασία, λαμβάνοντας υπόψη την ικανοποίηση του πελάτη.

Εξειδικευμένη Θρέψη Φυτών

Εξειδικευμένη Θρέψη Φυτών

Η AlimentAgro απαντά σε θέματα εξειδικευμένης θρέψης και λίπανσης, ιδιαίτερα σε απαιτητικές και εντατικές καλλιέργειες

Θρέψη

Η θρέψη των φυτών απαιτεί σύγχρονα, καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα. Η AlimentAgro χρησιμοποιώντας τεχνογνωσία διακινεί και παράγει υψηλής ποιότητας υδατοδιαλυτά και διαφυλλικά σκευάσματα νέας τεχνολογίας.

Λίπανση

Προϊόντα εξειδικευμένα και καινοτόμα με σκοπό να χρησιμοποιηθούν σε εντατικές καλλιέργειες που απαιτούν υψηλών προδιαγραφών θρέψη.

Παραγωγή

Με την υποστήριξη ενός νέου και δυναμικού προσωπικού είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει στις αυξανόμενες ανάγκες των καλλιεργειών σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Με την χρήση hi-tech προϊόντων θρέψης μπορούν να δοθούν λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του πελάτη.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 25 guests και κανένα μέλος