Επαφή

Γίνετε Διανομέας
Διεύθυνση:
22km ΕΟ Βόλου Αθηνών
Βόλος
Μαγνησία
37400
Ελλάδα
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο:
+30 242 8077119

Άλλες πληροφορίες

Άλλες πληροφορίες:

Γίνετε Διανομέας

Η Aliment-Agro αναζητά νέους εμπορικούς εταίρους σε διάφορες περιοχές της Ελλαδος για την ενίσχυση του δικτύου της.

Επιζητούμε συνεργασίες με καλά εδραιωμένα καταστήματα λιπασμάτων, με βαθιά γνώση της συγκεκριμένης περιοχής για να είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε μακροπρόθεσμη επιχειρηματική συνεργασία για τη διανομή των προϊόντων.

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ο υπεύθυνος μας θα απαντήσει σε εσάς το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ για την συνεργασία σας.

Εξειδικευμένη Θρέψη Φυτών

Εξειδικευμένη Θρέψη Φυτών

Η AlimentAgro απαντά σε θέματα εξειδικευμένης θρέψης και λίπανσης, ιδιαίτερα σε απαιτητικές και εντατικές καλλιέργειες

Θρέψη

Η θρέψη των φυτών απαιτεί σύγχρονα, καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα. Η AlimentAgro χρησιμοποιώντας τεχνογνωσία διακινεί και παράγει υψηλής ποιότητας υδατοδιαλυτά και διαφυλλικά σκευάσματα νέας τεχνολογίας.

Λίπανση

Προϊόντα εξειδικευμένα και καινοτόμα με σκοπό να χρησιμοποιηθούν σε εντατικές καλλιέργειες που απαιτούν υψηλών προδιαγραφών θρέψη.

Παραγωγή

Με την υποστήριξη ενός νέου και δυναμικού προσωπικού είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει στις αυξανόμενες ανάγκες των καλλιεργειών σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Με την χρήση hi-tech προϊόντων θρέψης μπορούν να δοθούν λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του πελάτη.

Γίνετε Διανομέας

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 23 guests και κανένα μέλος